Over Parkplanet4kids

 

Lees op Parkplanet4kids alles over de leukste pretparken in binnen- en buitenland. Makkelijk voor een spreekbeurt of werkstuk, of als voorbereiding op je dagje uit, het schoolreisje of de vakantie.

Parkplanet4kids is opgenomen in MyBee, de veilige browser voor kinderen, een initiatief van KPN, Mijn Kind Online en Ouders Online.


Jouwzoekmachine doorzoekt de beste websites en zet de resultaten voor je op een rij. Parkplanet4kids staat er ook tussen!


Parkplanet4kids staat op de startpagina 8-12.info. Deze site is tevens een zoekmachine voor kinderen.

Je kunt Parkplanet4kids vinden in de Jeugdbieb, een grote verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps die vooraf beoordeeld zijn door jeugdbibliothecarissen.

Ook op de Internetwijzer Basisonderwijs kom je Parkplanet4kids tegen. De Internetwijzer Basisonderwijs is een handige internetgids voor het basisonderwijs.

Parkplanet4kids staat bovendien op Davindi, een collectie sites voor kinderen geselecteerd door een redactie van docenten.

Je vindt Parkplanet4kids ook op Netwijs, een zoekmachine met ruim tienduizend ‘Netwijsjes’, items die je wijzer maken of vermaken.

Parkplanet4kids werd gemaakt door Adri van Esch (redactie) en Frank van der Heijden (vormgeving).


2012-2016 © Op alle artikelen van Parkplanet4kids rust een copyright. Kinderen mogen de informatie gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. De foto's op deze site zijn gemaakt door Parkplanet.nl of door de betreffende attractieparken.