Over Parkplanet

Lees op Parkplanet4kids alles over de leukste pretparken in binnen- en buitenland, en over de mooiste Nederlandse dierenparken. Makkelijk voor een spreekbeurt of werkstuk, of als voorbereiding op je dagje uit, het schoolreisje of de vakantie.

Parkplanet4kids is het kleine broertje van Parkplanet.nl, een website met honderden artikelen over pretparken en achtbanen. Parkplanet.nl is handig voor je vader of moeder als ze willen weten wanneer een attractiepark open is, hoe ze er kunnen komen en wat het kost.

Je kunt Parkplanet4kids vinden in de Jeugdbieb, een grote verzameling links naar informatieve websites, filmpjes en apps die vooraf beoordeeld zijn door jeugdbibliothecarissen.

Parkplanet4kids staat ook op Slimzoeken.nu, tussen vijfhonderd andere websites speciaal gemaakt voor kinderen en jongeren.

Parkplanet4kids staat bovendien op Davindi, een collectie sites voor kinderen geselecteerd door een redactie van docenten.

Parkplanet4kids werd gemaakt door Adri van Esch (teksten) en Frank van der Heijden (tekeningen).

CONTACT

Heb je ideeën, opmerkingen, vragen, aanvullingen, verbeteringen of tips voor Parkplanet4kids? Mail naar ons: klik hier!


2024 © Op alle artikelen van Parkplanet4kids rust een copyright. Kinderen mogen de informatie gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. De foto’s op deze site zijn gemaakt door Parkplanet.nl of door de betreffende attractieparken. Wijzigingen voorbehouden.